DevOps Engineer (m/v)

Introductie

Care Expert kiest voor herkenbare vacatures op onze vacaturesite.

Vacature: DevOps Engineer (m/v) 32-40 uur p/w

Over de functie

Met behulp van technologie de zorg vergemakkelijken. Dat is waar we bij Care Expert elke dag mee bezig zijn. En dat al 30 jaar! In die tijd zijn vele innovaties in de zorg mede door ons geïntroduceerd. Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een DevOps Engineer.

Wat ga je doen?

Je begint de dag met een kop koffie waarna je tijdens de ‘daily standup’ met het development team de status van de diverse projecten doorneemt. Je werkt nauw samen met jouw collega’s waarbij je als DevOps Engineer zorg draagt voor het automatisch uitrollen van de diverse services op onze AWS omgeving. Op basis van de nieuwe informatie uit de ‘daily standup’ voer je vervolgens analyses uit om te kijken of deze omgeving nog voldoet aan de voorwaarden die gesteld worden aan het product. Daarnaast kom je met oplossingen om het team en het product nog beter te kunnen ondersteunen.

Na de lunch pak je vanuit JIRA een issue op om vervolgens met PowerShell aan de slag te gaan. Je draagt zorg voor een automatische, off-site, backup van onze database server. Vanuit het development team zijn ondertussen nieuwe testen opgeleverd waarvoor je al een slimme oplossing bedacht hebt om deze aan de ‘Build & Development’ pipeline toe te voegen. Is de dag nu alweer voorbij?

Wat breng je mee?

  • Afgeronde HBO- of WO- opleiding richting IT;
  • Ervaring in het configureren van Linux als Windows OS. Ervaring met webservers zoals IIS en Nginx is een pré;
  • Kennis van en affiniteit met de volgende termen: Agile, .Net (core) development, Devops, Continuous Integration;
  • Gebruikerservaring met Atlassian Jira/Confluence/Bitbucket, Docker, MSSQL & Amazon AWS is een pré;
  • Daarnaast ben je enthousiast en creatief, je schuift jouw mening niet onder stoelen of banken en je maakt graag onderdeel uit van een snel groeiende organisatie!

Waar kom je terecht?

Werken bij Care Expert betekent een kijkje in de keuken bij één van ’s werelds grootste spelers op het gebied van eHealth. Je komt te werken in een leuk gemengd team met verschillende persoonlijkheden en specialismen.

Wij bieden jou:

  • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Word jij enthousiast van deze functie?

De zorgmarkt is volop in beweging, de ontwikkelingen gaan hard en wij ook. Ons team heeft dus enorme behoefte aan jou. Neem snel contact met ons op over deze functie en help ons mee de zorg elke dag een beetje beter te maken!

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!

Michel Kruithof
06-10541785
m.kruithof@care-expert.nl

Bezoek de website van www.care-expert.nl