DevOps Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hengelo zoekt Greenmonkeys een DevOps Engineer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Middels gebruiksvriendelijke software bereiken ze hier strategische doelen voor vele klanten en eindgebruikers over de hele wereld. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een DevOps Engneer.

Over de functie

Als DevOps Engineer ga je onder andere werken aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten, het automatiseren en optimaliseren van ICT-systemen en het implementeren van nieuwe tools en processen. Je biedt ondersteuning bij diverse aanvragen, documenteert de noodzakelijke informatie en zorgt voor kennisoverdracht binnen het Scrum-team.

Jij weet als DevOps Engineer de vertaalslag te maken van processen naar technische oplossingen. Hiervoor ben je een echte teamplayer, ben je leergierig en kun je snel oplossingen doorzien voor een bepaald probleem.

Ook als je een startende Engineer bent, beperkte kennis hebt, maar je wel herkent in het profiel, willen we je ook van harte uitnodigen om te solliciteren!

Kijk jij verder dan waar jouw eigen verantwoordelijkheid ligt en heb je passie voor techniek? Maak jij met jouw skills en drive alles mogelijk? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze leuke ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO opleiding met een sterk technisch accent
  • Kennis van o.a. Docker, Linux, Kubernetes, Azure en PHP
  • Ervaring op het gebied van technisch applicatiebeheer
  • Communicatief vaardig en makkelijk in de omgang
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Prettige werksfeer binnen een internationaal opererend bedrijf
  • Verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Dynamische functie waarbij je een elementaire bijdrage levert aan de klanttevredenheid

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 593

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!