DevOps Engineer (m/v)

Introductie

TTS kiest voor herkenbare vacatures op onze vacaturesite.
Greenmonkeys helpt TTS bij het voorselecteren van geschikte kandidaten.

Uiteraard staat het iedereen vrij rechtstreeks te solliciteren bij TTS, maar het heeft de voorkeur om eerst contact met Greenmonkeys op te nemen.

TTS is een vernieuwende speler in de markt van software en dienstverlening op het gebied van registratie, verantwoording en declaratie voor de zorgsector.
Het TTS team is divers en levert gezamenlijk een inspanning die de complexiteit van wet en regelgeving in de zorg, eenvoudig maakt.

De markt waarin TTS zich begeeft, is volop in vernieuwing. Dit biedt mogelijkheden voor aanpakkers die een visie hebben of willen ontwikkelen op de zorg van morgen.

Over de functie

’s Morgens begin je aan je dag met een kop koffie waarna je tijdens de ‘daily standup’ met het brede development team de status van de diverse projecten doorneemt. Je werkt nauw met het team samen waarbij je als dev-ops engineer zorg draagt voor het automatisch uitrollen van de diverse services op onze AWS omgeving. Op basis van de nieuwe informatie voer je analyses uit om te kijken of deze omgeving nog voldoet aan de voorwaarden die gesteld worden aan het product en kom je met oplossingen om het team en het product nog beter te kunnen ondersteunen.

Vanuit JIRA pak je een issue op om vervolgens met PowerShell aan de slag te gaan om zorg te dragen voor een automatische, off-site, backup van onze database server. En vanuit het development team zijn nieuwe testen opgeleverd waarvoor je al een slimme oplossing bedacht hebt om deze aan de ‘Build & Development’ pipeline toe te voegen.

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO- of WO- opleiding richting IT;
 • Ervaring in het configureren van Linux als Windows OS en een plus als je ervaring hebt met webservers zoals IIS en Nginx;
 • Kennis van en affiniteit met de volgende termen: Agile, .Net (core) development, Devops, Continous Integration;
 • Gebruikerservaring met Atlassian Jira/Confluence/Bitbucket, Docker, MSSQL & Amazon AWS is een pré;
 • Daarnaast ben je enthousiast en creatief, schuif je je mening niet onder stoelen of banken en maak je graag onderdeel uit van een snel groeiende organisatie!

  Wat bieden wij?
 • Een veelzijdige en uitdagende functie binnen een no-nonsense bedrijfscultuur met een collegiale en prettige werksfeer;
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Het uitwisselen van kennis en ervaring staat centraal, evenals ruimte voor persoonlijke groei.

Voor meer specifieke informatie: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel, of mail ons!
Gerhard Veringa
06-83947955
gveringa@greenmonkeys.nl

Bezoek de website van TTS

Referentienummer:152