Embedded Software Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Deventer zoekt Greenmonkeys B.V. een Embedded Software Ontwikkelaar (m/v).

Over het bedrijf

Dit mooie bedrijf biedt u een unieke kans om mee te bouwen aan de mooiste oplossingen die door veel mensen gebruikt worden. Ze hebben een levensmissie. En dat heeft te maken met de combinatie van innovatie, technologie, de toekomst en de levenskwaliteit van mensen te verbeteren. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Embedded Software Ontwikkelaar.

Over de functie

Hier ga je als Embedded Software Ontwikkelaar aan de slag met innovatieve en technologische oplossingen voor het ontwikkelen van maatschappelijke thema’s. Als Embedded Software Ontwikkelaar weet je hoe je complexe software kunt specificeren, ontwerpen en ontwerpen. Je vertaalt de wensen van de klant naar software, gebaseerd op Embedded technology.

Voel jij je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer? Ben jij de beste in je vak of heb je ambitie en potentie om de beste te worden? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau
 • uitgebreide kennis van onder andere C plus plus,
 • Bekend met Agile SCRUM
 • Kennis van diverse codegeneraties
 • Passie om nieuwe technologieën te blijven leren
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

 • Mooie functie bij een innovatieve werkgever
 • Professionele collega’s
 • Werk waar je trots op mag zijn
 • Uitstekend salaris en voorwaarden
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 415

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.