Ervaren ERP Consultant (m/v)

Introductie

Voor een toonaangevende opdrachtgever in Kampen is Greenmonkeys B.V. op zoek naar een ervaren ERP Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Deze organisatie is pionier, doet het allemaal lekker anders en slaagt daar ook nog eens in. De branche waarin zij het verschil maken is de bouwbranche, die bekend staat als traditioneel. Toch weten ze innovatieve ICT projecten en systemen bij bouwbedrijven te introduceren. Het resultaat is een efficiëntere ondersteuning van bouwprocessen wat binnen bouwprojecten een hoop kosten bespaart. Ook maken de systemen complexe materie overzichtelijk en een stuk beter te behappen. Er werken voornamelijk professionals met een hoog kennisniveau. De organisatie staat voor innovatie, persoonlijke ontwikkeling en autonomie. 

Over de functie

Als ervaren ERP consultant ga jij bij de klanten op bezoek om te kijken hoe kun processen en IT-omgeving nóg beter kunnen en waar je jouw opdrachtgever daarbij kan helpen.

Omdat de processen vaak door de hele organisatie lopen en er in elke laag van de organisatie wel een vorm van ICT wordt gebruikt is het belangrijk dat je met alle lagen van de organisatie kan communiceren. Het is hierbij belangrijk dat jij de klantwens naar boven weet te halen en hier goed op in kan spelen. Samen denken jullie verbeteringen uit en zorgen jullie voor een goede en soepele implementatie.

Je draagt verantwoordelijkheid voor het realiseren van een grote klanttevredenheid en je ziet het elke dag als een uitdaging om je persoonlijke omzettarget te realiseren.

Is klantgerichtheid bij jou een ontwikkelde competentie en denk jij graag mee in het verbeteren van kwaliteit en dienstverlening? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat neem je mee

  • Afgeronde technische HBO/WO-opleiding
  • Aantal jaren relevante aantoonbare werkervaring
  • Jij haalt jouw kracht uit samenwerking
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Groot verantwoordelijkheids gevoel

Wat krijg je ervoor terug

  • Prima arbeidsvoorwaardenpakket met een passend salaris
  • Collegiale, prettige werksfeer
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 339

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.