Ervaren ERP Consultant (m/v)

Introductie

Voor een toonaangevende opdrachtgever in Kampen zijn wij op zoek naar een ervaren ERP Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Deze organisatie is pionier, doet het allemaal lekker anders en slaagt daar ook nog eens in. De branche waarin zij het verschil maken is de bouwbranche, die bekend staat als traditioneel. Toch weten ze innovatieve ICT projecten en systemen bij bouwbedrijven te introduceren. Het resultaat is een efficiëntere ondersteuning van bouwprocessen wat binnen bouwprojecten een hoop kosten bespaart. Ook maken de systemen complexe materie overzichtelijk en een stuk beter te behappen. Er werken voornamelijk professionals met een hoog kennisniveau. De organisatie staat voor innovatie, persoonlijke ontwikkeling en autonomie. 

Over de functie

Als ervaren ERP consultant ga jij bij onze klanten op bezoek om te kijken hoe kun processen en IT-omgeving nóg beter kunnen en waar je jouw opdrachtgever daarbij kan helpen.

Omdat de processen vaak door de hele organisatie lopen en er in elke laag van de organisatie wel een vorm van ICT wordt gebruikt is het belangrijk dat jij met alle lagen van de organisatie kan communiceren. Het is hierbij belangrijk dat jij de klantwens naar boven weet te halen en hier goed op in kan spelen. Samen denken jullie verbeteringen uit en zorgen jullie voor een goede en soepele implementatie.

Je draagt verantwoordelijkheid voor het realiseren van vergaande klanttevredenheid en je ziet het elke dag als een uitdaging om je persoonlijke omzettarget te realiseren.

Is klantgerichtheid bij jou een ontwikkelde competentie en denk jij graag mee in het verbeteren van kwaliteit en dienstverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat neem je mee

  • Afgeronde technische HBO/WO-opleiding
  • Aantal jaren relevante aantoonbare werkervaring
  • Jij haalt jouw kracht uit samenwerking
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Groot verantwoordelijkheids gevoel

Wat krijg je ervoor terug

  • Prima arbeidsvoorwaardenpakket met een passend salaris
  • Collegiale, prettige werksfeer
  • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen

Interesse? 

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Gerhard Veringa
06-83947955
Referentienummer 339