Ervaren Network Engineer (m/v)

Introductie

Voor een bedrijf in Lelystad zoekt Greenmonkeys een ervaren Network Engineer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze succesvolle en internationale opdrachtgevers verzorgd digitale diensten in de particuliere en zakelijke markt. Hier liggen flexibiliteit en klantenbinding centraal om zo hoogwaardige producten af ​​te kunnen leveren. In verband met uitbreiding van het ICT-team is er plaats voor een Network Engineer.

Over de functie

In deze rol als Network Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, testen en beheren van de netwerkinfrastructuur. Je draagt ​​actief bij aan de netwerkarchitectuur en de vernieuwing en verbetering daarvan. Wanneer er zich storingen voordoen ben jij degene die ze oplost.

Ook neem je het voortouw bij projecten en zorg je dat wijzigingen worden gerealiseerd.

Heb jij zin in deze uitdagende en afwisselende functie? Ben je een echte teamspeler en werk je resultaatgericht? Laat dan je CV bij ons achter en we helpen je graag aan deze leuke ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Aantoonbare ervaring met ontwerpen en ontwikkelen van netwerken
  • Flexibele instelling
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Werken met een team van positieve en energieke collega’s
  • Een afwisselende en zelfstandige baan met prima doorgroeimogelijkheden
  • Prima voorwaarden zoals telefoon en laptop van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 337

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier hebben ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid ook te kijken naar het individu dan naar de inhoud van de vacature alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!