Ervaren Webdeveloper (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hasselt zoekt Greenmonkeys een ervaren Webdeveloper (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit toonaangevende, snelgroeiende en innovatieve bedrijf is specialist in het ontwikkelen, produceren en uitgeven van bedrijfsspecifieke software producten. In verband met groei van het bedrijf zijn ze op zoek naar een ervaren Web Developer.

Over de functie

Als ervaren Webdeveloper binnen deze organisatie speel je een cruciale rol in de totstandkoming en doorontwikkeling van de aangeboden platformen en applicaties. Je werkzaamheden zijn divers. Zo ga je onder andere aan de slag met de standaardisatie van de processen, de ontwikkeltrajecten en het inrichten van de infrastructuur. Al met al ga je een actieve rol vervullen in het complete proces. Als geen ander overzie jij de technische gevolgen van jouw beslissingen en weet je daardoor grip te houden over het geheel.

Hiervoor zoeken ze een ervaren Webdeveloper met het vermogen om kritisch naar eigen werk te kijken en dat van anderen. Je bent bereid om kennis te delen; je vindt het leuk om je minder ervaren collega’s naar een hoger niveau te tillen. Verder ben je probleemoplossend, leergierig en nog altijd opzoek naar nieuwe technieken.

Ben jij in staat om zelfstandig te werken, maar ook vertrouwd met development in teamverband? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met Wordpress en/of Symfony
  • Communicatieve skills, flexibele en nieuwsgierig instelling
  • Kennis van Agile en Scrum
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Goede pensioenvoorziening en een collectieve zorgverzekering
  • Afwisselende werkzaamheden binnen een informele organisatie
  • Uitdagende senior functie 
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 840

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!