Ervaren Webdeveloper (m/v)

Introductie

Voor een creatieve opdrachtgever in Hattem zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren Webdeveloper met leidinggevende capaciteiten (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het creëren van nieuwe online mogelijkheden voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor kunnen ze de business versnellen door slimme verbindingen te leggen tussen mensen, technologie en processen. in verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een senior Webdeveloper. 

Over de functie

Samen met je collega’s uit het scrumteam ga je als ervaren Webdeveloper aan de slag met het verbeteren van functionaliteiten, het ombouwen naar de nieuwste technieken en het bedenken van creatieve concepten. Je komt terecht in een dynamische omgeving waarin jij als senior Webdeveloper de juiste mentaliteit meebrengt en daardoor niet bang bent om de leiding te nemen en jouw kennis over te brengen.

In de praktijk betekent dit dat je proactief te werk gaat, eigenaarschap toont, goed kan omgaan met én het geven van directe feedback en dat groei centraal staat, zowel persoonlijk als bedrijfsmatig.

Verder ben je ondernemend, nieuwsgierig en op de hoogte van de laatste nieuwtje binnen jouw vakgebied.

Heb jij brede interesse in de nieuwste technologieën? Werk je graag in teamverband en heb je goede communicatieve vaardigheden? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt

Wat breng je mee

  • Afgeronde relevante HBO opleiding
  • Ruime aantoonbare werkervaring met webdevelopment en applicaties in Wordpress en/of Laravel
  • Teamgerichte en flexibele instelling
  • Gestructureerde werk- en denkwijze
  • Ervaring met HTML, CSS en Javascript is mooi meegenomen

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende technische functie met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Laptop van de zaak
  • Werken met een zeer gedreven club ondernemende techneuten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 577

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!