Front-end Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys een Front-end Developer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Jezelf niet te serieus nemen, maar toch professioneel blijven; daar streeft dit bedrijf naar. Dit bevordert de creativiteit en zorgt er voor dat de marketingcampagnes van deze opdrachtgever het beste tot hun recht komen. Doormiddel van goede, project specifieke strategieën en de focus op de klant en haar product zorgen ze er hiervoor dat een echte “online presence” wordt gecreëerd. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Front-end Developer.

Over de functie

Hier ben je als Front-end Developer samen met je collega’s uit het webdevelopment team verantwoordelijk voor de bouw en het onderhoud van nieuwe en bestaande websites en applicaties. Ze gaan hier complexiteit en originaliteit niet uit de weg en zien dit dan ook als een uitdaging waarbij jij als Front-end ontwikkelaar een grote rol in gaat spelen.

Voor deze rol is het fijn als je zelfstandig kan werken, structuur kan waarderen, maar daarnaast ook flexibel bent voor ad hoc werkzaamheden.

Heb jij uitmuntende IT skills maar wil je die graag nóg verder ontwikkelen? Wordt jij enthousiast van het oplossen van (complexe) technische vraagstukken? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Hbo diploma met een sterk technisch component
  • Werkt nauwkeurig en hebt focus op kwaliteit
  • Ervaring met Front-end technieken als Wordpress, HTML5 en CSS
  • Ervaring met JS, SEP, PHP- en/of JAVAscript frameworks is een dikke pré
  • Relevante en aantoonbare werkervaring als junior of medior webdeveloper

Wat krijg je ervoor terug

  • Marktconform salaris met een prima arbeidsvoorwaardenpakket
  • Interessante, uitdagende en afwisselende projecten
  • Eigen inbreng en creativiteit wordt erg gewaardeerd
  • Moderne werkplek
  • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 389

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!