Frontend Developer (m/v)

Introductie

Voor een creatieve opdrachtgever in Ijlst zoekt Greenmonkeys BV een ervaren Frontend Developer (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist als het gaat om verregaande innovaties op het gebied van data, implementaties en software ontwikkeling. In verband met groei van het bedrijf is een plaats voor een ervaren en ambitieuze Frontend Developer (m/v).

Over de functie

Hier ben je als Frontend Developer verantwoordelijk voor de technische kant van het frontend. Je werkzaamheden zijn heel divers. Zo ga je onder andere aan de slag met ontwerpen, programmeren, testen en ontwerpen. Als geen weet jij ontwerp en functionaliteit te koppelen. Daarnaast werk je aan nieuwe functionaliteiten en verbeterpunten.

Eerder zoeken ze een klantgerichte Frontend Developer die alles weet van CSS3, HTML5 en diverse moderne frameworks en libraries. Verder ben je communicatief vaardig, flexibel, loyaal en nog altijd leergierig.

Heb jij oog voor detail? Ben jij helemaal in Frontend? En verzorg jij graag de schakel tussen ontwerp en functionaliteit? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze toffe ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Afgeronde opleiding met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare testen met Angular, No.JS, VueJS en StencilJS
  • Affiniteit met de gehele IT-architectuur, maar gericht op de frontend
  • Kwaliteitsgericht, teamspeler en proactief
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse mogelijkheden om te leren, groeien en jezelf te ontwikkelen
  • Verantwoordelijke en uitdagende doorgroeifunctie
  • Een fulltime baan vol kansen en ontwikkeling
  • Professioneel team van innovatieve en creatieve collega’s

Als jij jezelf kunt gebruiken in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 906

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Laatste van het heen en weer? Ga Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.