Frontend Developer m/v

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Ga jij aan de slag als Frontend Developer (m/v) in Ermelo?

Greenmonkeys zoekt een Frontend Developer voor een innovatieve organisatie met een sterke focus op groei en ontwikkeling. Als onderdeel van een enthousiast UX-team van acht personen werk je aan het verbeteren van het design systeem en optimaliseren van front-end processen. Je onderhoudt en ontwikkelt de Blazor componentenbibliotheek voor een geavanceerd platform. Jouw rol omvat ook het delen van creatieve ideeën en het nemen van verantwoordelijkheid binnen een dynamische werkomgeving. Heb jij ervaring met CSS, SCSS en JavaScript en ben je klaar om te leren en te groeien in Blazor (.NET)? Nieuwsgierig geworden? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan bij jou in de buurt!

Wat krijg je ervoor terug?

  • € 3.000 – € 5.000
  • 32 – 40 uur
  • Ruim opleidingsbudget
  • Brede doorgroeimogelijkheden
  • Aantrekkelijke secundaire voorwaarden

Wat breng je mee?

  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring als frontend developer
  • Grondige kennis van CSS, SCSS en JavaScript
  • Beheersing Nederlandse taal
  • Proactieve houding en teamspirit

Solliciteer nu en versterk het team als Frontend Developer!

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss 06 2346 5519 hvoss@greenmonkeys.nl

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!