Frontend Programmeur (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Beekbergen zijn wij op zoek naar een ervaren en ambitieuze Frontend Programmeur (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van innoverende en hoogwaardige software producten. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid voorop. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ambitieuze Frontend Programmeur.

Over de functie

In deze veelzijdige en verantwoordelijke rol als Frontend Programmeur ga je Agile en remote aan de slag met het ontwikkelen, innoveren, testen én bouwen van huidige en toekomstige functionaliteiten. Als geen ander weet jij ervoor te zorgen dat de processen op rolletjes verlopen. Dit alles doe je vanuit je eigen verantwoordelijkheid en expertise, en door samen te werken. Jij hebt hier straks een belangrijke invloed op grote beslissingen en regelmatig contact met de klant.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Frontend Programmeur die de balans tussen ICT en de business maar al te goed begrijpt. Je werpt een kritische blik over het geheel en kan je werkzaamheden goed inschatten op complexiteit en omvang. Verder ben je nieuwsgierig en autodidactisch van aard met een ‘learning mindset’.

Ben jij die zelfsturende, assertieve en out of the box denkende Frontend Programmeur? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ruime aantoonbare frontend development ervaring met o.a. grafische ontwerpen, wireframes en apps
  • Ervaring met CSS3, HTML5, React, Angular en Vue.JS
  • Sterke communicatieve vaardigheden op alle niveaus
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Flexibele en uitdagende job met ruimte voor groei
  • Werken in een team van gedreven professionals
  • Moderne en inspirerende werkplek
  • Zelfstandige job met veel verantwoordelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 964

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.