Frontend Programmeur (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Beekbergen zoekt Greenmonkeys een Frontend Programmeur (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is specialist in het ontwikkelen van innoverende en hoogwaardige software producten. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gemotiveerde Frontend Programmeur.

Over de functie

In deze veelzijdige en verantwoordelijke rol als Frontend Programmeur ga je Agile en remote aan de slag met development, innoveren, testen en bouwen van huidige en toekomstige functionaliteiten. Als geen ander weet jij ervoor te zorgen dat de (complexe) processen op rolletjes verlopen. Dit alles doe je vanuit je eigen verantwoordelijkheid en expertise, en natuurlijk door nauw samen te werken met je collega’s. Jij hebt hier als Frontend Programmeur straks een belangrijke invloed op grote beslissingen en regelmatig contact met de klant.

Hiervoor zoeken ze een communicatief sterk vaardige Frontend Programmeur die de balans tussen IT en de business als geen ander begrijpt. Je werpt een kritische blik over het geheel en kan je werkzaamheden goed inschatten op complexiteit en omvang. Verder ben je nieuwsgierig, gedreven en autodidactisch van aard met een learning mindset.

Ben jij die zelfsturende, assertieve en innovatieve Frontend Programmeur? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ruime aantoonbare frontend development ervaring met o.a. grafische ontwerpen, wireframes en apps
  • Ervaring met CSS3, HTML5, React, Angular en Vue.JS
  • Betrokken, loyaal en klantgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Flexibele en uitdagende job met ruimte voor groei
  • Werken in een team van gedreven professionals
  • Moderne en inspirerende werkplek
  • Zelfstandige job met veel verantwoordelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1034

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!