Frontend Webdeveloper (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kootwijkerbroek zoekt Greenmonkeys B.V. een Frontend Webdeveloper (m/v).

Over het bedrijf

Hier helpen ze ondernemers middels internetmarketing om online succesvol te zijn, dat kunnen ze hier als geen ander. Ze helpen bij het maken van de beste keuzes om zo de juiste doelgroep te bereiken en om contact om te zetten in vindbaarheid en conversie. Ook verzorgen ze technische ondersteuning van diverse reclame- en webbureaus. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een Frontend Webdeveloper.

Over de functie

Hier ga je als Frontend Webdeveloper aan de slag met hoogstaande IT concepten op basis van uiteenlopende platformen. Jouw verregaande kennis van ICT en bijbehorende vaardigheden ga je inzetten om samen met je collega’s uit het ICT team naar functionele websites en apps toe te werken. Als ervaren Frontend Webdeveloper denk je mee over de toegepaste technieken, de processen, de tools en de verschillende ontwikkelmethoden.

Hiervoor zoeken ze een Frontend Webdeveloper met een sterk technische visie en een scherp oog voor relevante technologische ontwikkelingen. Verder ben je communicatief sterk op alle niveaus en durf jij de uitdaging wel aan!

Wil jij werken met de modernste technieken en ben je altijd op zoek naar hoe het beter kan? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat neem je mee?

  • MBO-4 of HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Goede kennis van onder andere HTML, CSS, JS, jQuery en Vue.js
  • Betrokken en loyaal
  • Proactieve en zelfstandige werkhouding
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Afwisseling en uitdaging in een dynamisch bedrijf
  • Prima salaris met daarbij marktconforme arbeidsvoorwaarden
  • Een leuk en gezellig team met hoog kennisniveau
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1136

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.