Full Stack Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys een Full Stack Developer (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke software producten. Functionaliteit en innovatie staan hierbij hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Full Stack Developer.

Over de functie

Als Full Stack Developer help je bij het ontdekken, designen en implementeren van innovatieve oplossingen. Je takenpakket is breed en gevarieerd. Van het ontwikkelen van nieuwe features, tot het verbeteren van processen en de kwaliteit. Jij bent altijd op zoek naar de juiste technologie om de beste gebruikerservaring en performance te realiseren.

Voor deze uitdagende functie zoeken ze een georganiseerde en nauwkeurige Full Stack Developer. Je bent conceptueel sterk en weet de behoefte van de gebruiker te vertalen naar een robuust technisch ontwerp. Als geen ander ben jij altijd up-to-date met de nieuwste technologieën en technieken.

Altijd al in een Agile en dynamisch team willen werken? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Goede kennis van .NET en C#
  • Proactief, leergierig en zelfstandig
  • Je kunt je goed vinden in technieken als React en Azure of je hebt daar interesse in
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Persoonlijk en professioneel verder groeien door middel van coaching en opleiding
  • Agile werkomgeving
  • Vrije werksfeer
  • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Voor meer details over deze ICT vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1528

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!