Full Stack Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Full Stack Ontwikkelaar (m/v) voor een opdrachtgever in Nijkerk.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit creatieve bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van efficiënte softwareproducten. Hierbij staan betrouwbaarheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een gedreven Full Stack Ontwikkelaar.

Over de functie

Jouw bijdrage als Full Stack Ontwikkelaar is groot. Je gaat onder andere aan de slag met het innoveren, realiseren, optimaliseren én het beheren van de betreffende softwareproducten. Samen met het IT team bouw je zowel back- als frontend oplossingen. Jullie sparren over lopende projecten en kijken naar eventuele verbeterpunten.

Hiervoor ben je als Full Stack Ontwikkelaar vaardig op het gebied van PHP en Laravel. Meedenken en adviseren over de implementatie en technische haalbaarheid: met jouw heldere blik zie je hoe het moet en wat er kan. Net zo helder zie je kansen. En je pakt ze ook nog.

Maak jij met jouw skills en drive alles mogelijk? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent

  • Aantoonbare front- en backend werkervaring met o.a.: PHP, VueJS, HTML, (S)CSS en MySQL

  • Behulpzame, vriendelijke en flexibele instelling

  • Positieve mindset, loyaal en een zelfstandige werkhouding

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket

  • Dynamische en verantwoordelijke groeifunctie bij een Innovatieve organisatie

  • Diverse opleidingsmogelijkheden

  • Werken met een team van gedreven techneuten

  • Moderne werkplek met thuiswerk mogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1446

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!