Full Stack Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Full Stack Ontwikkelaar (m/v) voor een opdrachtgever in Apeldoorn.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze veelzijdige opdrachtgever heeft softwareoplossingen voor een breed scala aan markten. Gebruiksvriendelijkheid staat hier hoog in het vaandel. Dit bedrijf is continue bezig met innovatie zodat hun producten van zo hoog mogelijke kwaliteit blijven. Ze ontwikkelen webapplicaties, portalen als mobile applicaties en maatwerkoplossingen voor handels-, logistieke- en productiebedrijven. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Full Stack Ontwikkelaar.

Over de functie

Als Full Stack Ontwikkelaar kun je hier zelf aangeven welk gedeelte van het development proces het beste bij jou past. Er is ruimte om zowel de frontend als de backend van de producten te ontwerpen. Ze hebben verschillende langlopende als kortlopende projecten bij meerdere opdrachtgevers in meerdere branches. Dat betekent dat er veel afwisseling wordt geboden en met veel verschillende technieken gewerkt kan worden.

Je gaat werken aan nieuwe functionaliteiten en je bouwt applicaties op basis van stevige analyses. Je prioriteert je werk in samenspraak met je directe collega’s. Omdat er hier met de nieuwste technieken gewerkt wordt heb je mooi de kans om jezelf te ontwikkelen.

Weet jij het verschil te maken en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Ben jij een fan van alles wat software ademt? Laat dan je CV bij Greenmonkeys achter en we helpen je graag aan deze uitdagende ICT baan in de buurt!

Wat neem je mee?

  • MBO/HBO- opleiding met een sterk informatica component
  • Eventuele ervaring in een soortgelijke functie is een pre
  • Innovatief en neemt initiatief
  • Leergierig en vind het leuk om kennis te delen

Wat krijg je ervoor terug?

  • Goed primaire- en secundaire voorwaarden
  • Informele en innovatieve werkplek
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Goede begeleiding
  • Werken vanuit een teamgeest, maar genoeg ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 319

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!