Fullstack Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Ermelo zoekt Greenmonkeys B.V. een Fullstack Developer (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software producten zodat kennis en informatie op een eenvoudige manier beschikbaar is voor de eindgebruikers. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een startend Fullstack Developer.

Over de functie

Hier ga je als junior Fullstack Developer aan de slag met het ontwikkelen van innovatiesoftware voor een innovatief bedrijf. Je word onderdeel van het developmentteam dat verantwoordelijk is voor de (door)ontwikkeling van het platform. Daarnaast ben je actief in het vaststellen, inschatten en bijsturen van actuele development vraagstukken.

Groei en ontwikkeling staan hier centraal, mede mogelijk gemaakt door het sparren met de meer ervaren collega’s uit het team waarbij iedereen expert is op zijn eigen vakgebied.

Verder houd je de nieuwste technieken en platforms in de gaten en zorg je dat jouw vaardigheden aansluiten op de laatste ontwikkelingen.

Dus ben jij net klaar met je IT opleiding en sta je aan de start van je carrière als Fullstack Developer? Dan is dit een geweldige kans voor jou! Laat een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  •  IT gerelateerde HBO opleiding
  •  Op de hoogte en kennis van de nieuwste technieken en Design Patterns
  •  Leergierig en een gezonde dosis ambitie
  •  Ambitieus en wilt het beste uit jezelf halen

Wat krijg je ervoor terug

  •  Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met passend salaris
  •  Fulltime functie met veel vrijheid en uitzicht op een vaste baan
  •  Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  •  Inspirerende en gedreven collega’s in een dynamische werkomgeving

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 488

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.