Fullstack Developer (m/v)

Introductie

Voor een inspirerende opdrachtgever in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer (m/v).

Over het bedrijf

Deze veelzijdige opdrachtgever ontwikkeld softwareoplossingen voor een breed scala aan markten. Ze geloven dat eenvoudige oplossingen voor grootse resultaten kunnen leiden, waarbij gebruiksvriendelijkheid voorop staat.

Over de functie

Als Fullstack Developer kun je zelf aangeven welk gedeelte van het development proces het beste bij jou past. Er is ruimte om zowel de front-end als de back-end van onze producten te ontwerpen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om beide facetten van het proces op je te nemen. Ze hebben hier diverse zowel langlopende als kortlopende projecten bij meerdere opdrachtgevers in verschillende branches. Dat betekent dat er veel afwisseling wordt geboden in je werkzaamheden en je met veel verschillende technieken aan de slag kunt.

Voor deze functie ben je een ster in het vertalen van de wensen van de klant naar een functioneel ontwerp en je stopt niet totdat de klant volledig tevreden is. Je gebruikt onder andere het .NET framework om de klanten precies te geven wat ze nodig hebben door onder andere web- en mobiele applicaties te ontwerpen.

Er heerst hier een fijne, informele teamgeest waarbij je de ruimte krijgt om zelfstandig aan de slag te gaan. Omdat er hier met de nieuwste technieken gewerkt wordt heb je mooi de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij die slimme en ambitieuze developer die de klant doet verbazen? Maak jij met jouw skills en drive alles mogelijk? Laat dan een berichtje achteren we helpen je graag aan deze leuke job!

Wat wij in jou zoeken

  • MBO/HBO-opleiding in een relevante richting
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Innovatief en leergierig
  • Communicatief sterk

Wat wij jou bieden

  • Goed primaire- en secundaire voorwaarden
  • Informele en innovatieve werkplek
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Prima begeleiding
  • Werken vanuit een teamgeest, maar genoeg ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor meer specifieke informatie. Of stuur ons via WhatsApp een berichtje dat je geïnteresseerd bent, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer: 479