Fullstack Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hattem zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren Fullstack Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het creëren van nieuwe online mogelijkheden voor verschillende opdrachtgevers. Hierdoor kunnen ze de business versnellen door slimme verbindingen te leggen tussen mensen, technologie en processen. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Fullstack Developer.

Over de functie

Hier ga je als Fullstack Developer aan de slag met het onderhouden van digitale platformen en webapplicaties en breid deze uit. Je bent betrokken bij de voorbereiding, het ontwerp, de bouw en het testen van de applicaties. Je kennis en vaardigheden ga je inzetten om samen met je collega’s naar een stabiele en schaalbare oplossing toe te werken. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwste technologieën.

Voor deze functie is het belangrijk dat je brede kennis en ervaring hebt met zowel frontend als backend. Je wordt onderdeel van het scrumteam en gaat hierin proactief te werk, je denkt mee en kan goed in teamverband werken.

Kwaliteit en klantgerichtheid staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Er zijn korte lijntjes, en de vrijheid en ruimte om met leuke ideeën/initiatieven te komen waarmee je de ICT-dienstverlening tot een hoger level tilt zijn dan ook zeer welkom!

Sta jij als betrokken en loyale Fullstack Developer stevig in je schoenen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laat dan een berichtje bij ons achter en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • Relevante opleiding op HBO niveau
  • Ruime aantoonbare werkervaring met webdevelopment en applicaties in WordPress en/of Laravel
  • Ervaring met o.a. VueJS, Cypress, Composer en CI/CD
  • Teamgerichte en flexibele instelling
  • Gestructureerde werk- en denkwijze

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende technische functie met veel ruimte voor eigen inbreng
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Laptop van de zaak
  • Werken met een zeer gedreven club ondernemende techneuten

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 604

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.