Fullstack Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Fullstack Ontwikkelaar (m/v) voor een opdrachtgever in Rouveen.

Over het bedrijf

Deze organisatie is gericht op het ontwikkelen en leveren van een divers aanbod aan op maat gemaakte softwareoplossingen voor uiteenlopende bedrijfsbehoeften. In verband met groei van de onderneming is er op dit moment een vacature beschikbaar voor een Fullstack Ontwikkelaar.

Over de functie

Als Fullstack ontwikkelaar draag je bij aan zowel de ontwikkeling als het onderhoud van diverse functionaliteiten. Dit omvat de ontwikkeling van nieuwe functies en het oplossen van fouten binnen het aangeboden softwarepakket. In samenwerking met je team bouw je aan een robuust en succesvol product, waarbij jullie streven naar een hoge klanttevredenheid. Je ontwikkelt aan de frontend en backend van de applicaties en gebruikt hierbij meerdere moderne technologieën.

Hiervoor zoeken ze een bevlogen Fullstack Ontwikkelaar. Iemand die altijd open staat om mee te denken met collega’s en energie krijgt van samenwerken. Je raakt niet uitgeleerd en hebt de ambitie om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes binnen het vakgebied.

Wat neem je mee?

  • Je hebt een afgeronde, sterk technische, HBO of WO opleiding
  • Je werkt secuur en bent in het bezit van goede communicatieve vaardigheden
  • Passie voor software development
  • Je hebt kennis van onder andere .NET, DevOps en Javascript
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Veel ruimte voor eigen ideeën en inbreng
  • Enthousiaste, gepassioneerde en zeer vakkundige collega’s
  • Moderne werkplek, thuis of op kantoor

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06-23465519
Referentienummer 1699

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!