Fullstack Software Developer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amersfoort zoekt Greenmonkeys B.V. een Fullstack Software Developer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van integrale informatiesystemen. Hierbij staan gebruikersgemak, efficiëntie en innovatie hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ervaren Fullstack Software Developer.

Over de functie

Als Fullstack Software Developer ben je hier onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van innovatieve softwareproducten en het implementeren van de allernieuwste functionaliteiten. Als geen ander weet jij de wensen van jouw klanten te vertalen naar werkbare techniscche oplossingen en ga je een uitdaging niet uit de weg.

Hiervoor zoeken ze een gedreven, collegiale en initiatiefrijke Fullstack Software Developer. Iemand die bekend is met de Agile en/of Scrum werkmethode. Verder ben je proactief, zelfstandig en ga jij voor niets anders dan het leveren van kwaliteit.

Ben jij een kei in het ontwikkelen, ontwerpen en testen van software? En heb je uitstekende front- en backend skills? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze toffe ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Kennis van o.a. .NET, Azure en React
  • Proactief, accuraat en een flexibele instelling
  • Volgt de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Development functie met veel verantwoordelijkheden
  • Een creatieve en utdagende werkomgeving
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1167

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.