Fullstack Software Ontwikkelaar (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hoevelaken zoekt Greenmonkeys B.V. een Fullstack Software Ontwikkelaar (m/v).

Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van integrale informatiesystemen. Hierbij staan gebruikersgemak, efficiëntie en innovatie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren Fullstack Software Ontwikkelaar.

Over de functie

Hier wordt je als Fullstack Software Ontwikkelaar onderdeel van het ICT team en gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het ontwikkelen van hoogstaande (complexe) data en systemen. Je gaat onder andere aan de slag met databases, API’s , user interface, architectuur en business logic. Als geen ander weet jij onderscheid te maken tussen hypes en bruikbare nieuwe technieken.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en ervaren Fullstack Software Ontwikkelaar. Iemand die bekend is met de Agile of Scrum werkmethodiek en die al een aantal jaren ervaring heeft met front- en backend development. Verder ben je proactief, zelfstandig en durf je out-of-the-box te denken.

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan mooie complexe producten en hiervoor technische uitdagingen op te lossen met de modernste technologieën? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Kennis en creativiteit
  • Goede sociale skills en groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Volgt de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied op de voet
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden
  • Groeiende, inspirerende organisatie met een team van gedreven professionals
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1102

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!