Fullstack Webontwikkelaar (m/v)

Introductie

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Ga jij aan de slag als Fullstack Webontwikkelaar in Utrecht?

Ben jij gepassioneerd door zowel frontend als backend ontwikkeling? Wij zoeken een ervaren Fullstack Webontwikkelaar voor een vooruitstrevend bedrijf in de logistieke sector. Je krijgt de kans om te werken aan innovatieve logistieke oplossingen en zo een significante impact te maken in deze sector. Als jij de persoon bent die wij zoeken, lees dan verder!

Wat krijg je ervoor terug?

  • Salarisrange tussen €4.000 en €5.500
  • Fulltime dienstverband (40 uur)
  • Mogelijkheid tot persoonlijke en professionele ontwikkeling
  • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Kans om te werken aan uitdagende en innovatieve projecten

Wat breng je mee?

  • HBO of WO diploma met een sterk technisch accent
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in frontend ontwikkeling
  • Ervaring met backend ontwikkeling, .NET, Java en React
  • Kennis van RESTful API’s en moderne webarchitecturen
  • Sterke probleemoplossende vaardigheden en proactieve houding

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1784

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!