Functioneel Applicatie Beheerder (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Functioneel Applicatie Beheerder (m/v) voor een opdrachtgever in Zwolle.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over de functie

Als Functioneel Applicatie Beheerder kom je te werken in een innovatief team wat de nadruk legt op digitale transformatie en de verbetering van de betreffende processen. Dit omvat het creëren en beheren van verschillende softwaretoepassingen voor alle belanghebbenden. Jij zorgt ervoor dat alle applicaties op de juiste manier werken, waardoor jouw collega’s in de organisatie goed hun werk kunnen blijven doen en de informatiehuishouding op orde is.

Als klantgerichte Functioneel Applicatie Beheerder ben je een belangrijke schakel in het bedrijf op het gebied van IT. Communiceren gaat je makkelijk af en je schakelt op een snelle en natuurlijke manier tussen allerlei niveaus binnen en buiten de organisatie.

Transformaties, processen en de brug slaan tussen strategie en realisatie. Kom jij meehelpen? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • MBO of HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Je staat stevig je schoenen en wil graag met je collega’s resultaten behalen
  • Werkervaring als Functioneel Beheerder en kennis van Mendix is een pré
  • Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een team van bevlogen professionals
  • Ze staan zowel open voor een junior kandidaat of een kandidaat met meer ervaring
  • Opleidingen en trainingen en persoonlijke ontwikkeling
  • Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën, er is ruimte voor flexibiliteit en eigen verantwoordelijkheid

Voor meer specifieke informatie over deze ICT baan: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1665

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!