Functioneel Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Scherpenzeel zoekt Greenmonkeys B.V. een Functioneel Applicatiebeheerder (m/v).

Over het bedrijf

Deze innovatieve opdrachtgever is een vertrouwde partner voor vele klanten in de zakelijke dienstverlening. Hierbij staan functionaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Functioneel Applicatiebeheerder.

Over de functie

Als Functioneel Applicatiebeheerder maak je deel uit van het IT team. Het grote doel van jouw werkzaamheden is ervoor zorg dragen dat de business zonder onderbrekingen door kan draaien. Je bent verantwoordelijk voor onder andere het testen, beheren, meedenken en adviseren over de functionele inrichting van koppelingen tussen de verschillende applicaties. Als schakel tussen IT en de gebruiker weet jij de wensen te vertalen vanuit de organisatie naar concrete oplossingen.

Hiervoor zoeken ze een ambitieuze en leergierige Functioneel Applicatiebeheerder. Iemand die deze unieke kans wil aanpakken om zichzelf te ontwikkelen binnen de IT. Vernieuwing in de software houd jij scherp in de gaten. Je bent altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de organisatie verder te helpen. Je bent oplossingsgericht, kwaliteitsbewust en hebt een goed oog voor detail.

Heb jij je opleiding net afgerond en wil je als junior Functioneel Applicatiebeheerder starten in deze groeiende organisatie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Analytisch sterk, teamplayer, daadkrachtig en flexibel
  • Ervaring met onder andere MS Dynamics en Business Central
  • Hoge mate van interesse in digtalisering/ICT
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Genoeg ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • Fijne werkplek met een team van gedreven professionals
  • Een dynamische, zelfstandige baan binnen een ondernemende en innovatieve organisatie

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1319

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.