Functioneel Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Voorthuizen zoeken wij een Functioneel Applicatiebeheerder (m/v)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en vermarkten van uiteenlopende producten waarbij kwaliteit, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een ervaren en gedreven Functioneel Applicatiebeheerder.

Over de functie

In deze brede en dynamische functie als Functioneel Applicatiebeheerder ben je onder andere verantwoordelijk voor de apparatuur, de verbindingen, de applicaties, de systemen en natuurlijk het waarborgen van de datakwaliteit van deze innoverende opdrachtgever. Verder ben je de verbindende factor tussen de ICT en de bedrijfsvoering en onderhoud je proactief contact met alle belanghebbenden. Ook het bijhouden van nieuwe applicatiemogelijkheden en ontwikkelingen in de markt behoort tot jouw takenpakket. Als geen ander weet jij jouw weg te vinden in de zoektocht naar de optimale aansluiting tussen bedrijfsstrategie en de mogelijkheden die de techniek te bieden heeft.

Hiervoor zoeken ze een nauwkeurige Functioneel Applicatiebeheerder die bekend is met MS Dynamics AX/CE en MS Power Platform. Verder kan je goed samenwerken en analyseren, ben je innovatief en beschik je over een helikopterview.

Vind je het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de applicaties goed blijven functioneren, makkelijk te gebruiken zijn en aansluiten op het totale IT landschap? Kom jij die vertaalslag maken? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze toffe baan!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Een gedegen IT achtergrond met ruime aantoonbare kennis van applicatie architecturen en modellen
  • Je hebt een proactieve en flexibele werkhouding en je werkt gestructureerd
  • Uitstekende communicatieve skills op alle niveaus, loyaal en zelfstandig
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
  • Verantwoordelijke functie met veel vrijheid
  • Moderne werkplek met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 957

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.