Functioneel Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hoevelaken zoekt Greenmonkeys een Functioneel Applicatiebeheerder (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist als het gaat om innovaties op het gebied van data, bedrijfsspecifieke software ontwikkeling en implementaties. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Functioneel Applicatiebeheerder.

Over de functie

Als Functioneel Applicatiebeheerder ben je samen met je team verantwoordelijk voor het beheer, de continuïteit en de correcte werking van de betreffende applicaties. Je controleert, update en repareert. Enerzijds ga je aan de slag met ondersteuning, anderzijds denk je mee over solide oplossingen die bijdragen aan de groei van deze opdrachtgever. Als geen ander weet jij een brug te slaan tussen de bedrijfsprocessen en IT.

Hiervoor zoeken ze een ervaren Functioneel Applicatiebeheerder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel én met passie voor het vak; een energieke drive om de gebruikersorganisatie zo goed mogelijk te ondersteunen.

Ben jij analytisch, kwaliteitsgericht en vasthoudend? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring op het gebied van het automatiseren van bedrijfsprocessen
  • Sterke communicatieve skills, loyaal en goede advies vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Een veelzijdige job met uitdagende projecten
  • Fijne, moderne (thuis) werkplek met een team van gedreven professionals
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1511

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!