Functioneel Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Functioneel Applicatiebeheerder (m/v) voor een opdrachtgever in Utrecht.

Over het bedrijf

Bij deze innovatieve en onafhankelijke organisatie staan kwaliteit en uitmuntende dienstverlening hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een Functioneel Applicatiebeheerder.

Over de functie

In de rol van Functioneel Applicatiebeheerder fungeer je als de brug tussen de betreffende IT-systemen en de eindgebruikers. Je bent verantwoordelijk voor het optimale functioneren van de applicaties en draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van de IT-dienstverlening.

Hiervoor zoeken ze een kritische en leergierige Functioneel Applicatiebeheerder. Met jouw vernieuwende kijk ben je in staat om informatiestromen helder in kaart te brengen, knelpunten te identificeren en hier proactief op te reageren. Dankzij jouw uitstekende communicatieve vaardigheden stel je doeltreffende vragen, waardoor je de behoeften en wensen nauwkeurig kunt vertalen naar concrete oplossingen.

Wat neem je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Je hebt een proactieve houding, kunt onderbouwde adviezen geven en bent een goede gesprekspartner voor de betrokken partijen
  • Kennis van ITIL, LMS, Jira en MS 365
  • Je hebt goede analytische vaardigheden, werkt nauwkeurig en opereert graag binnen een team
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een zeer interessant arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Een uitdagende werkplek met een dynamisch takenpakket

Wil je meer weten? Stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1766

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!