Functioneel Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Rijnsburg zoekt Greenmonkeys B.V. een Functioneel Applicatiebeheerder (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van slimme, logistieke en bedrijfsspecifieke IT-oplossingen. Hierbij staan functionaliteit, veiligheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een Functioneel Applicatiebeheerder.

Over de functie

Als Functioneel Applicatiebeheerder zorg je voor het goed laten verlopen van (kritische) bedrijfsapplicaties. Je controleert, update en repareert. Enerzijds ga je aan de slag met ondersteuning, anderzijds denk je mee over solide oplossingen die bijdragen aan de groei van deze innovatieve opdrachtgever. Als geen ander weet jij een brug te slaan tussen de bedrijfsprocessen en ICT.

Hiervoor zoeken ze een Functioneel Applicatiebeheerder met een groot verantwoordelijkheidsgevoel én met passie voor het vak; een energieke drive om de gebruikersorganisatie zo goed mogelijk te ondersteunen.

Beschik jij al over de nodige technische bagage of wil je je als starter ontwikkelen binnen een behulpzaam team? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO/HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Je beschikt over goede communicatieve en organiserende vaardigheden
  • Analytisch sterk, teamplayer
  • Flexibele en klantgrichte instelling
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Genoeg ruimte voor eigen inbreng en ideeën
  • Fijne werkplek met een team van gedreven professionals
  • Een breed werkveld met diverse invalshoeken en voldoende IT gerelateerde uitdagingen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1410

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.