Functioneel Applicatiebeheerder (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Achterveld zoekt Greenmonkeys een Functioneel Applicatiebeheerder (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist als het gaat om innovaties op het gebied van data, bedrijfsspecifieke software ontwikkeling en implementaties. In verband met uitbreiding van het IT team is er plaats voor een Functioneel Applicatiebeheerder.

Over de functie

Als Functioneel Applicatiebeheerder werk je samen met je team om het beheer, de continuïteit en de juiste werking van de desbetreffende applicaties te waarborgen. Je voert inspecties uit, voert updates uit en herstelt eventuele fouten. Aan de ene kant bied je ondersteuning, terwijl je aan de andere kant actief meedenkt over duurzame oplossingen die de groei van de opdrachtgever bevorderen. Je hebt een uniek talent om een verbinding te leggen tussen bedrijfsprocessen en IT.

Om deze rol te vervullen, zoeken ze een ervaren Functioneel Applicatiebeheerder met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en een diepgaande passie voor het vak; iemand met een gedrevenheid om de gebruikersorganisatie optimaal te ondersteunen.

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO/WO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring op het gebied van het automatiseren van bedrijfsprocessen
  • Sterke communicatieve skills, loyaal en goede advies vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden
  • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Een veelzijdige job met uitdagende projecten
  • Fijne, moderne (thuis) werkplek met een team van gedreven professionals
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1572

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!