Greenmonkeys werft voor Vink Groep

Functioneel Beheerder (m/v)

Introductie

De Vink Groep is in beweging, zo ook onze afdeling ICT. Door de groei van onze organisatie en de herverdeling van werkzaamheden, zijn we op zoek naar een Functioneel Beheerder om ons ICT team te versterken.

Wat ga je doen?

Als Functioneel Beheerder bij de Vink Groep ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de applicaties voor de (interne) gebruikers. Dit doe je door gebruikers de juiste autorisaties te geven, storingen op te lossen en wijzigingen en verbeteringen door te voeren. Hiervoor heb je regelmatig contact met leveranciers en externe adviseurs. Je zorgt er ook voor dat alle kennis over de applicaties beschikbaar is door dit juist te documenteren.

Wie ben jij?

Omdat je veel in contact bent met collega’s en leveranciers, ben je communicatief sterk en klantgericht. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en een opleiding richting ICT. Ook gedreven starters die gemotiveerd zijn om in dit vak aan de slag te gaan, worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wat krijg je ervoor terug?

Wij zijn een informeel bedrijf, met korte lijnen en loyale en betrokken collega’s. We hebben veel aandacht voor persoonlijke groei en bieden ruime opleidingsmogelijkheden. Wat kun je nog meer van ons verwachten:

  • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring en profiel;
  • Een goede werk privé balans met 27 vakantiedagen en 6,5 Adv-dagen bij een fulltime dienstverband;
  • Goede pensioenregeling bij PME;
  • Ruimte voor (innovatieve) ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
  • Gezamenlijke activiteiten, waaronder de jaarlijkse BBQ en jaarlijkse Kerstfair.

Wie zijn wij?

De bedrijven van de Vink Groep in Katwijk houden zich bezig met het ontwikkelen, ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van luchttechnische infrastructuur. Onze producten worden toegepast in diverse branches, zoals: zorg, retail, horeca en utiliteit. 

Meer weten over ons bedrijf? www.vinkgroep.com

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
hvoss@greenmonkeys.nl

Referentienummer 1418