Functioneel Beheerder (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Functioneel Beheerder (m/v) voor een opdrachtgever in Uddel.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige adviesdiensten die organisaties helpen om hun doelen te bereiken en te overtreffen. In verband met uitbreiding van het team is er plaats voor een Functioneel Beheerder.

Over de functie

Als Functioneel Beheerder ben je verantwoordelijk, samen met je team, voor het waarborgen van een veilige, consistente en betrouwbare dienstverlening op de beheerde omgevingen. Je bent bekwaam in het vertalen van de behoeften van de gebruikers naar passende technische oplossingen. Het beheren, onderhouden, monitoren, analyseren en verzorgen van trainingen maken deel uit van de gevarieerde taken die jouw rol als Functioneel Beheerder omvat.

Voor deze functie zoeken ze een klantgerichte en proactieve Functioneel Beheerder. Iemand die nauwkeurig te werk gaat, ervaring heeft met HRM en/of payroll processen, uitstekende communicatieve vaardigheden bezit en in staat is om effectieve oplossingen te vinden voor diverse uitdagingen. Verder heb je het vermogen om innovatieve verbeteringen of nieuwe concepten te ontwikkelen binnen functioneel beheer, en deze op een overtuigende wijze te presenteren aan zowel gebruikers als stakeholders aan zowel de zakelijke als IT-kant.

Wat breng je mee?

  • Relevante MBO of HBO diploma
  • Je bent initiatiefrijk en werkt gestructureerd
  • Verbindend, klantgericht en technisch onderlegd
  • Je durft verantwoordelijkheid te nemen en bent steeds op zoek naar verbetering
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands zijn essentieel

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een stimulerende werkomgeving
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een hecht team en een fijne werksfeer

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1711

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!