Functioneel Beheerder (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Functioneel Beheerder voor een opdrachtgever in Ermelo (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever is een opkomende en open organisatie die zich richt op het leveren van hoogwaardige services binnen IT-advies en het optimaliseren van zakelijke processen. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een Functioneel Beheerder.

Over de functie

Als Functioneel Beheerder zorg jij samen met je team voor een veilige, consistente en betrouwbare dienstverlening op de beheerde omgevingen. Als geen ander heb jij het vermogen om behoeften van de (eind)gebruikers te vertalen naar technische oplossingen. Beheren, onderhouden, monitoren, analyseren en trainen zijn zomaar een greep uit de werkzaamheden binnen jouw veelzijdige takenpakket.

Hiervoor zoeken ze een klantgerichte en initiatiefrijke Functioneel Beheerder. Iemand die nauwkeurig werkt en kennis heeft van HRM en/of payroll processen. Verder heb je uitstekende sociale vaardigheden en een groot probleemoplossend vermogen.

Wat breng je mee?

  • Een HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Een energieke drive om de gebruikersorganisatie optimaal te ondersteunen
  • Goed kunnen analyseren
  • Je gaat complexe functionele uitdagingen niet uit de weg
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands zijn essentieel

Wat krijg je er voor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een enthousiast en multidisciplinair team
  • Voldoende ruimte voor eigen initiatief en ideeën
  • Diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden
  • Interessante job, waarbinnen je de mogelijkheid krijgt om jezelf nóg verder te ontwikkelen

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1707

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!