Functioneel Beheerder (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Functioneel Beheerder (m/v) voor een opdrachtgever in Ermelo

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen haar opdrachtgevers en de eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. De corebusiness is hier het leggen én beheren van digitale diensten. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een Functioneel Beheerder.

Over de functie

Binnen de functie van Functioneel Beheerder fungeer je als eerstelijnscontactpersoon voor de betreffende afdelingen. Je onderhoudt nauwe betrekkingen met je directe collega’s en biedt assistentie met betrekking tot het gebruik van de bedrijfsapplicaties. Probleemanalyses en het vastleggen en oplossen van storingen in het service management tool vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast coördineer en voer je wijzigingsverzoeken uit, inclusief het opstellen van plannen voor testen en implementaties.

Hiervoor zoeken ze een proactieve en gedreven Functioneel Beheerder. Als geen ander zorg jij ervoor dat de ICT-resources optimaal worden benut om te voorzien in de informatiebehoeften binnen het bedrijf. Verder heb je het vermogen om verbeteringen of nieuwe concepten te bedenken rondom functioneel beheer en je kan deze overtuigend overbrengen op gebruikers en stakeholders aan zowel de business als de ICT-kant.

Krijg jij energie van het aanbrengen van structuur? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met Topdesk en IFS is mooi meegenomen
  • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een groot probleemoplossend vermogen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • De mogelijkheid om vanuit huis te werken
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Uitdagende en afwisselende functie bij een innovatieve werkgever

Voor meer informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of stuur een email!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1770

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!