Functioneel Beheerder (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Functioneel Beheerder (m/v) voor een opdrachtgever in De Bilt.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over de functie

Als Functioneel Beheerder monitor, analyseer en toets je of de gerealiseerde prestatiekenmerken voldoen aan de gestelde normen. Je draagt zorg voor de continuïteit van de systemen en je vervult ook een ondersteunende rol ten aanzien van de gebruikers. Je werkt als schakel tussen verschillende afdelingen en je probeert het operationele en tactische niveau dichter bij elkaar te brengen.

Hiervoor zoeken ze een Functioneel Beheerder die altijd streeft naar verbetering en de hoogste kwaliteit. Gestructureerd werken is jou als geen ander toevertrouwd. Je kunt complexe zaken inzichtelijk maken en weet prioriteiten te stellen. En als je ervaring hebt met hypotheekprocessen dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Geeft procesmatig denken, goed problemen analyseren en de samenwerking opzoeken met anderen jou energie? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring met developmentprocessen
  • Je bezit sterke communicatieve vaardigheden, ook op internationaal niveau
  • Analytisch, omgevingsbewust en resultaatgericht
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Werken met een team van gedreven professionals
  • Een rol met veel verantwoordelijkheden
  • Ze vinden het belangrijk dat je je talent kan inzetten, je kennis en ervaring nog verder verruimen en ontplooien
  • Hybride functie

Voor meer specifieke informatie over deze ICT baan: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1661

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!