Functioneel Beheerder (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Functioneel Beheerder voor een opdrachtgever in Nijkerk (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze werkgever is een opkomende en toegankelijke organisatie die zich toelegt op het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van IT-advies en het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Momenteel hebben ze een vacature voor een Functioneel Beheerder beschikbaar.

Over de functie

Als Functioneel Beheerder speel je een cruciale rol bij het waarborgen van een veilige, consistente en betrouwbare dienstverlening op de beheerde omgevingen, in nauwe samenwerking met je directe collega´s uit het IT team. Je onderscheidt je door je vermogen om de behoeften van gebruikers te begrijpen en te vertalen naar technische oplossingen. Jouw werkzaamheden omvatten onder meer beheren, onderhouden, monitoren, analyseren en trainen.

Voor deze positie zoeken ze een betrokken en proactieve Functioneel Beheerder. Je hebt een nauwkeurige werkhouding en beschikt over goede kennis van HRM en/of payroll processen. Daarnaast blink je uit in sociale vaardigheden en bezit je een sterk probleemoplossend vermogen.

Wat breng je mee?

  • Een HBO-opleiding met een nadruk op technische vaardigheden
  • Een dynamische motivatie om de gebruikersorganisatie op een optimaal niveau te ondersteunen
  • Uitstekende analytische vaardigheden
  • Je schuwt complexe functionele uitdagingen niet
  • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden in het Nederlands zijn van vitaal belang

Wat krijg je er voor terug?

  • Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Samenwerken met een enthousiast en divers team
  • Ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief en het delen van ideeën
  • Toegang tot diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een boeiende functie die je de kans biedt om jezelf verder te ontplooien

Voor gedetailleerde informatie over deze baan bij jou in de buurt, aarzel niet om Greenmonkeys te bereiken via WhatsApp, telefoon of e-mail!

Floris Noordzij
06-40297078
Referentienummer 1772

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!