Functioneel Consultant (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een Functioneel Consultant voor een opdrachtgever in Utrecht (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze internationale dienstverlener is specialist op het gebied van informatietechnologie. Hierbij staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een Functioneel Consultant.

Over de functie

Jouw expertise binnen de ICT en kennis van wetgeving stellen jou in staat om een waardevolle rol te spelen als Functioneel Consultant bij doeltreffende implementaties. Je draagt proactief bij aan het verbeteren en verder ontwikkelen van het dienstenaanbod. Dit doe je samen met je team, jullie versterken en professionaliseren het geheel. Verder fungeer je als primair aanspreekpunt voor gebruikers bij vragen, meldingen en verzoeken.

Wat neem je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime werkervaring in een soortgelijke functie
  • Vrolijk, energiek en nog altijd ambitieus
  • Je houdt van afwisselende taken en bent flexibel voor veranderingen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Een uitdagende baan waarin je jouw professionele bijdrage kunt leveren
  • Moderne werkplek
  • Laptop, auto en telefoon van de zaak
  • Werken met een team van gedreven ICT professionals

Voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1733

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!