Helpdesk Medewerker ICT (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een een junior Helpdesk Medewerker ICT (m/v) voor een opdrachtgever in Harderwijk.

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Dit bedrijf is de verbindende factor tussen haar opdrachtgevers en de eindgebruikers, voor zowel particulieren als bedrijven. De corebusiness is hier het leggen én beheren van digitale diensten. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ambitieuze startend Helpdesk Medewerker ICT.

Over de functie

Hier ga je als startende ICT professional onder andere aan de slag met het telefonisch en online ondersteunen van de eindgebruikers. Als junior Helpdesk Medewerker ICT ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je reageert op incidenten die binnenkomen en zorgt ervoor dat deze netjes geregistreerd én verholpen worden. Ook het maken van technische handleidingen, ondersteuning bieden op locatie en het registreren van divices behoort tot jouw veelzijdige takenpakket.

Op basis van training on the job kan je hier kennismaken met de verschillende afdelingen van deze innovatieve opdrachtgever. Ze kijken samen met jou naar je persoonlijke ontwikkelpad waarbij jouw ambitie centraal staat.

Hiervoor zoeken ze een junior Helpdesk Medewerker ICT die het belangrijk vindt om kwaliteit te leveren en proactief initiatief kan nemen. Verder ben je leergierig, analytisch, behulpzaam en natuurlijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Sta jij aan het begin van jouw ICT carrière en wil je graag een goede start maken? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO-3/4 opleiding met een sterk technisch accent
  • Nauwkeurig en klantgericht
  • Toont initiatief en kan zelfstandig werken
  • Betrokken en loyaal
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Interessante doorgroeifunctie bij een toonaangevende opdrachtgever
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Werken met een team van gedreven professionals

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1105

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!