ICT Analist (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kampen zoekt Greenmonkeys een ICT Analist (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Deze innovatieve dienstverlener is gespecialiseerd in het ontwikkelen van functionele software systemen. Hierbij staan duurzaamheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren ICT Analist.

Over de functie

Als ICT Analist ga je aan de slag met het ontwikkelen, testen en/of beheren van software, hardware en de IT infrastructuur. Dit alles conform de geldende richtlijnen rondom architectuur, beveiliging en privacy, om zo de bedrijfsprocessen optimaal aan te laten sluiten op de wensen vanuit de business.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale ICT Analist die kennis heeft van ontwerp, testen, functioneel beheer en development. Verder heb je ruime aantoonbare werkervaring op het gebied van beheer server, database, netwerk en virtualisatie van infrastructuur.

Heb jij een passie voor bedrijfsprocessen en IT? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

 • HBO opleiding met een sterk technisch accent
 • Ervaring met systeemontwikkeling
 • Brede kennis van IT-methodieken, monitoring en rapportage tooling
 • Ruime kennis van en ervaring met Netwerk (Citrix, Server, Datacenter), Firewall (Load Balancer) en internetlijnen
 • Je bent analytisch, hebt een scherpe geest, een passie voor data én de drive om een optimale klantbeleving te bezorgen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en samenwerking met een team van gedreven professionals
 • Ruimte voor eigen inbreng en ideeën
 • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1382

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!