ICT Business Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hillegom zoeken wij een ICT Business Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke en innovatieve software producten. Hierbij staan gebruikersgemak en efficiency hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ICT Business Consultant.

Over de functie

Hier vervul je als ICT Business Consultant een verbindende en verantwoordelijke rol. Je lost problemen op, voert wijzigingen door, richt applicaties in en adviseert de gebruikers over verbeteringen. Ook het ondersteunen van jouw collega’s door de visie op het eindproduct te toetsen aan de gebruikerswensen behoort tot jouw werkzaamheden. Als geen ander weet jij de continuïteit en beheerbaarheid over het geheel in het oog te houden.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale ICT Business Consultant. Iemand met verregaande affiniteit en passie voor IT. Als je ervaring hebt in de mobiliteitsbranche dan is dat mooi meegenomen! Je bent klantvriendelijk, oplossingsgericht, creatief en een communicatieve ster.

Kom jij voor verbetering zorgen in kwaliteit en performance? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Goede ontwikkelde projectmanagementvaardigheden in een technische omgeving
  • Proactieve houding; iemand die de regie kan nemen en prioriteiten kan stellen
  • Servicegericht, goede luisteraar en een groot probleemoplossend vermogen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Afwisselende en zelfstandige functie met interessante doorgroeimogelijkheden
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Uitgebreid inwerkprogramma
  • Diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1134

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.