ICT Consultant (m/v)

Introductie

Voor een vooraanstaande opdrachtgever in Amersfoort zoekt Greenmonkeys B.V. een ICT Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Procesverbeteringen en ICT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om hier op in te spelen houdt deze opdrachtgever zich bezig met het ontwikkelen én onderhouden van effectieve complexe bedrijfsprocessen In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ICT Consultant.

Over de functie

Als ICT Consultant krijg je hier de ultieme kans om jouw technische kennis en consultancy vaardigheden verder uit te breiden. Je hebt al de nodige ervaring opgedaan met onder andere advies, ontwerp, implementatie en het omzetten van orderprocessen naar functionele oplossingen. Als geen ander weet jij de juiste vragen te stellen om de behoefte van de klant samen te vatten

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en gedisciplineerde ICT Consultant met goede kennis van SQL, C#, XML en EDI. Iemand met een proactieve houding, een flexibele instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Durf jij buiten de kaders te denken en ben je iemand die energie krijgt van de combinatie doen en denken? Laat het ons weten en we helpen je graag verder aan deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Doorzettingsvermogen
  • Flinke dosis ambitie, motivatie en een positieve houding
  • Goede vaardigheden in het Nederlands en het Engels zowel in woord als geschrift
  • Nauwkeurig, gemotiveerd en alert op kansen

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en verantwoordelijke functie met veel vrijheid bij een inspirerende werkgever
  • Prettige werksfeer
  • Enthousiaste collega’s
  • Ruimte voor zelfontplooiing

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1156

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.