ICT Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Achterveld zoekt Greenmonkeys B.V. een ICT Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Procesverbeteringen en ICT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om hier op in te spelen houdt deze opdrachtgever zich bezig met het ontwikkelen én onderhouden van effectieve complexe bedrijfsprocessen In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een enthousiaste ICT Consultant.

Over de functie

Als ICT Consultant krijg je hier de ultieme kans om jouw technische kennis en consultancy vaardigheden verder uit te breiden. Je hebt jouw skills al ontwikkeld wat betreft advisering, ontwerpen, implementeren en het omzetten van orderprocessen naar functionele oplossingen. Als geen ander weet jij de huidige ontwikkelingen en wensen van jouw klanten te wegen én te vertalen naar digitale oplossingen en deze samen met jouw collega’s te implementeren.

Hiervoor zoeken ze een gedreven ICT Consultant met goede kennis van SQL, C#, XML en EDI. Je durft continu door te vragen om zo tot de kern te komen van wat een gebruiker nodig heeft, nu, maar ook in de toekomst. Je bent een breed geïnteresseerde ICT professional en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.

Ben jij in staat om een op maat gemaakte visie voor jouw klanten te ontwikkelen? Laat het ons weten en we helpen je graag verder aan deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Flink portie doorzettingsvermogen
  • Sociaal vaardig, zelfstandig en resultaatgericht
  • Nauwkeurig, gemotiveerd en alert op kansen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende en verantwoordelijke functie met veel vrijheid bij een inspirerende werkgever
  • Prettige werksfeer
  • Enthousiaste collega’s
  • Ruimte voor zelfontplooiing

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1247

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.