ICT Consultant (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Heerde zoekt Greenmonkeys een ICT Consultant (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier blinken ze uit in het begeleiden en verbeteren van uiteenlopende complexe, technische projecten. Hierbij staan functionaliteit, klanttevredenheid en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ervaren ICT Consultant.

Over de functie

Als ICT Consultant ga je hier aan de slag met beheren, optimaliseren en het uitbreiden van de technische werkprocessen. Om deze werkzaamheden succesvol uit te kunnen oefenen begrijp je de bedrijfsvoering en de ins- en outs van jouw klanten en vervul je daarmee een voortrekkersrol bij uitdagende projecten op het snijvlak van business, technologie en processen.

Hiervoor zoeken ze een enthousiaste en daadkrachtige ICT Consultant. Iemand met implementatie-ervaring en kennis van MS Dynamics 365 Business Central. Met jou input en proactieve houding, lever je een positieve bijdrage aan elke ontmoeting.

Deze functie is in te vullen op medior en senior niveau.

Ben jij die ICT Consultant met uitstekende technische kennis en voor wie het implementeren van een ERP-systeem geen geheimen meer kent? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime antoonbare en relevante werkervaring als IT consultant
  • Resultaatgericht, stressbestendig en kan een team motiveren
  • Overtuigingskracht, klantgericht en beschikt over leidinggevende capaciteiten
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werkplek waar veel waarde wordt gehecht aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling
  • Werken met een team van gedreven professionals, collega’s met ambitie
  • Uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1316

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!