ICT Integratie Architect (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Utrecht is Greenmonkeys op zoek naar een ICT Integratie Architect (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en uitgeven van technische constructies voor uiteenlopende branches. Hierbij staan veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ICT Integratie Architect.

Over de functie

Als ICT Integratie Architect ontwerp je logische ICT architecturen afgestemd op de toekomstvisie van deze opdrachtgever. In samenwerking met jouw collega’s stuur je integratieprojecten aan zowel intern als met externe partners. Als geen ander weet jij informatievraagstukken te vertalen naar ontwerpen van passende oplossingen gebruik makend van de modernste integratiemethoden.

Hiervoor zoeken ze een ICT Integratie Architect die aantoonbare werkervaring heeft op het gebied van innovatieve integratiemethoden, technieken, applicaties en actuele mogelijkheden op de markt. Bovendien ben je sterk gemotiveerd om jezelf en je collega’s continu te verbeteren.

Wil jij uitdaging in je functie en ben je daarnaast verantwoordelijk en onderzoekend? Laat dan een berichtje bij Greenmonkeys achter en we helpen je graag aan deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO/WO diploma met een sterk technisch accent
  • Relevante en aantoonbare, ruime werkervaring
  • Toont initiatief en werkt accuraat
  • Communicatief vaardig, zelfstandig en proactief
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veelzijdige en uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Moderne werkplek met een team van gedreven professionals
  • Laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1471

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!