ICT Lead Servicedesk (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Nijkerk zoekt Greenmonkeys B.V. een ICT Lead Servicedesk (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en vermarkten van uiteenlopende producten waarbij kwaliteit, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Door hun innovatieve aanpak en creatieve oplossingen blijven ze voortdurend vooruit lopen op de technologie. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ICT Lead Servicedesk.

Over de functie

Als ICT Lead Servicedesk ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de servicedesk. Met het team van gedreven professionals streef je naar de ultieme klantbeleving. Ook weet jij als geen ander te zorgen voor een fijne en gezellige sfeer in het team en behoud je een hoge betrokkenheid.

Hiervoor zoeken ze een sociale en klantgerichte ICT Lead Servicedesk met sterke communicatieve vaardigheden. Iemand met inhoudelijk veel kennis van zaken en die de juiste vragen weet te stellen. Je bent een manager die medewerkers enthousiasmeert én motiveert om zo het beste uit zichzelf te halen en die in staat is met het team de beste resultaten te realiseren. Verder ben je de ideale gesprekspartner op alle niveaus: operationeel, tactisch en strategisch.

Ben jij de ICT Lead Servicedesk die altijd met de klant meedenkt en graag wil meebouwen aan een professionele en servicegerichte ICT afdeling? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Een afgeronde HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met het naleven van SLA’s en KPI’s
  • Sociale- en communicatieve skills, je bent duidelijk en weet je te verplaatsen in klant en collega
  • Open en felxibele werkhouding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Uitdagende, veelzijdige en verantwoordelijke functie
  • Ruimte voor eigen inbreng
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Moderne werk met een fijne werksfeer

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 83947955
Referentienummer 1301

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.