ICT Netwerk Expert (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een ICT Netwerk Expert (m/v) voor een opdrachtgever in Ijsselmuiden

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het verstrekken IT-solutions en hebben ze deze met succes al bij meerdere klanten geïntegreerd. Als leverancier leggen ze een grote nadruk op het overnemen van digitale verantwoordelijkheid voor hun klanten. Op dit moment is er een vacature beschikbaar voor een ICT Netwerk Expert.

Over de functie

Als ICT Netwerk Expert heb je de taak om netwerkinfrastructuur te ontwikkelen voor jouw klanten. Hierbij dien je rekening te houden met de individuele behoeften en wensen van de klant, evenals de beschikbare technologische middelen. Je bent verantwoordelijk voor de configuratie en implementatie van de netwerken en zorgt ervoor dat ze efficiënt werken. Bovendien draag je de verantwoordelijkheid voor het toezicht en beheer van de netwerken om eventuele problemen tijdig te identificeren en op te lossen.

We hoeven jou niet te vertellen dat beschikbaarheid, snelheid en veiligheid in orde moeten zijn. Als ICT Netwerk Expert vervul jij een spilrol en ben je altijd een bron aan informatie. Jouw helicopterview overziet het hele netwerklandschap en heeft door waar het goed loopt of niet.

Wat neem je mee

 • Een afgeronde MBO opleiding met een sterk technisch accent
 • Ervaring met netwerkprotocollen en newtwerktechnologiën
 • Je werkt klant en resultaatgericht
 • Je hebt een analytische blik
 • Flexibele instelling
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden
 • Cursussen en opleidingen worden geboden
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
 • Een baan met veel afwisselende werkzaamheden en verantwoordelijkheid

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1648

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!