ICT Projectmanager (m/v)

Introductie

Greenmonkeys zoekt een ICT Projectmanager voor een opdrachtgever in Nunspeet (m/v)

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze landelijk actief en specialist in het realiseren van uiteenlopende grote en kleine complexe projecten. Hierbij staan duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel. Op dit moment is er plaats voor een ervaren ICT Projectmanager.

Over de functie

In jouw rol als ICT Projectmanager bij draag je de verantwoordelijkheid voor het strategisch plannen, uitvoeren en succesvol voltooien van uiteenlopende projecten binnen het bedrijf. Het behalen van projectdoelen binnen de vastgestelde tijd, het budget en de reikwijdte is een taak die naadloos bij jou past.

Als geen ander weet jij leiderschap te tonen door proactief risico’s te herkennen en acties te ondernemen om vertragingen te vermijden. Door middel van doeltreffende communicatie en samenwerking met het team en overige betrokkenen, faciliteer je een vlotte voortgang van de lopende complexe projecten.

Hiervoor zoeken ze een loyale en daadkrachtige ICT Projectmanager. Iemand met een hoge dosis nieuwsgierigheid en organisatiesensitiviteit. Verder ben jij te herkennen aan jouw overzichtelijke en concrete aanpak.

Wordt jij de drijvende kracht achter de vooruitgang en verbetering binnen deze organisatie? Laat het Greenmonkeys weten, en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT vacature bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • Een HBO-opleiding met een sterke nadruk op technische vaardigheden
  • Aantoonbare werkervaring met geïntegreerde softwareplatformen en bedrijfsprocessen
  • Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling
  • Je bent een ster in het plannen en organiseren
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een competitief salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Werken in een uitdagende en geweldig innovatieve werkomgeving
  • Deze functie biedt zelfstandigheid en draagt veel verantwoordelijkheden met zich mee
  • Je krijgt de kans om je eigen ideeën en creativiteit bij te dragen, wat zeer wordt gewaardeerd
  • De mogelijkheid om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken

Voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1743

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!