ICT Security Expert (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Wilsum zoekt Greenmonkeys B.V. een ICT Security Expert (m/v)

Over het bedrijf

Deze innovatieve dienstverlener is gespecialiseerd in het ontwikkelen van functionele software systemen. Hierbij staan duurzaamheid en gebruikersgemak hoog in het vaandel. In verband met groei van de onderneming is er plaats voor een ICT Security Expert.

Over de functie

In deze cruciale en zelfstandige rol als ICT Security Expert adviseer je de belanghebbenden over in te richten IT security maatregelen. Daarnaast maak je een concrete en praktische vertaling van IT security risico’s naar de impact op informatiestromen en de te nemen maatregelen. Wat dan ook essentieel is in deze functie, is dat je het belang van security weet over te brengen op jouw collega’s binnen het specifieke bedrijfsonderdeel.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale ICT Security Expert met een proactieve houding en passie voor alles wat met het vakgebied te maken heeft. Als geen ander sta jij voor integriteit en waakzaamheid en weet je precies welke ontwikkelingen er zijn op het gebied van IT en security

Ben jij die ICT Security Expert die inhoudelijk wil adviseren over het inrichten van IT security maatregelen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat neem je mee

  • HBO/WO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ruime werkervaring op het gebied van informatiebeveiliging
  • Verregaande kennis van de laatste security trends, dreigingen en technieken
  • Kritisch, strategisch en een doorzetter
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Vrijheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en samenwerking met een team van gedreven ICT’ers
  • Moderne werkplek, met thuiswerk mogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1384

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.