ICT Servicedesk Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Hoofddorp zoekt Greenmonkeys B.V. een ervaren ICT Servicedesk Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het leveren van dienstverlenende activiteiten op het gebied van IT systemen en netwerken. Klantgerichtheid staat hier hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team zijn ze op zoek naar een ervaren ICT Servicedesk Medewerker.

Over de functie

Als nieuwe collega in het ICT support team ga je als ICT Servicedesk Medewerker een belangrijke en waardevolle bijdrage leveren aan het classificeren en analyseren van service aanvragen en incidenten. Om de kwaliteit hoog te houden is het belangrijk dat de (complexe) technische vragen snel en efficiënt beantwoord kunnen worden.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale ICT Servicedesk Medewerker die proactief en resultaat- en servicegericht te werk gaat. Je bent initiatiefrijk, sterk én vlot in je communicatie op alle niveaus. Verder heb je kennis van ITIL Foundation v3 of v4 en ken je de weg binnen Windows 10 op je duimpje.

Heb jij het talent om je in elke situatie in te leven en gebruikers te voorzien van concrete oplossingen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO-3 opleiding met een sterk technisch accent
  • Aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare support rol
  • Ervaring met o.a. MCSA, MS/Office 365, MTA, Azure, Active Directory
  • Zelfstarter en teamplayer
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden
  • Fijne werkplek met gedreven collega’s
  • Uitdagende en afwisselende functie bij een vooraanstaande opdrachtgever
  • Auto, laptop en telefoon van de zaak

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze vacature: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Gerhard Veringa
06 839 479 55
Referentienummer 1127

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of uitgesteld.