ICT Servicedesk Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Winterswijk zoekt Greenmonkeys B.V. een gemotiveerde ICT Servicedesk Medewerker (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen van innovatieve, bedrijfsspecifieke en technologische producten waarbij creativiteit en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een dienstverlenende ICT Servicedesk Medewerker.

Over de functie

In deze functie als ICT Servicedesk Medewerker heb je veel verantwoordelijkheid, met name op het gebied van directe communicatie met de interne gebruikers over verschillende IT toepassingen, aanvragen en knelpunten. Er is hier genoeg ruimte voor eigen inbreng en veel afwisseling in je werkzaamheden. Als geen ander weet jij dit bedrijf te helpen groeien naar een nóg hoger kwaliteitsniveau waarbij klantvriendelijkheid, incidentoplossing en continue verbeteren vanzelfsprekend zijn.

Hiervoor zoeken ze een klantgerichte ICT Servicedesk Medewerker met ijzersterke communicatieve skills. Jij weet als geen ander uitstekende ondersteuning te bieden door mee én vooruit te denken. Zo weet je ieder probleem en vraagstuk op de juiste wijze aan te pakken en geef je de gebruikers het gevoel dat ze geholpen worden. Verder ben je onderzoekend van aard, heb je een sterk analytisch vermogen en een oplossingsgerichte mindset.

Heb jij die proactieve houding? En is jouw kennis van onderstaande systemen up to date? Laat het Greenmonkeys weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • HBO opleiding met een sterk technisch accent
  • Ervaring met Dynamics 365, ERP Navison en Jira / Atlassian
  • Ruime aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Leergierig en een positieve en flexibele instelling
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Collegiaal team met gezellige en gedreven collega’s
  • Moderne werkplek
  • Zelfstandige en uitdagende functie

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 953

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!