ICT Support Consultant (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Lisse zoekt Greenmonkeys BV een ICT Support Consultant (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan ​​gebruikersgemak en efficiëntie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT-team is er plaats voor een ambitieuze en leergierige ICT Support Consultant.

Over de functie

Hier vervul je als ICT Support Consultant een belangrijke sleutelrol tussen de klanten en de diverse teams binnen deze organisatie. Na een gedegen inwerkperiode ga je aan de slag met eerste- en tweedelijns klantondersteuning. Ook het geven van gebruikerstrainingen, het structureren van de software en het verzorgen van presentaties behoort in een later stadium tot de mogelijkheden. Dit is dus een perfecte rol om als starter in de ICT-branche mee te beginnen. Als geen ander ben jij in staat om de echte vraag achter de vraag te herleiden en denk je proactief mee met de klant.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale Support Consultant. Een techneut die toe is aan zijn of haar tweede stap in de ICT Support wereld. Je bent klantvriendelijk, oplossingsgericht, creatief en een communicatieve ster.

Wil je jezelf ontwikkelen tot een ware IT specialist bij deze hard groeiende organisatie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Sterke affiniteit met ICT
  • Proactieve houding; iemand die de regie kan nemen 
  • Servicegericht, doelgericht en een groot probleemoplossend vermogen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Functie met interessante doorgroeimogelijkheden
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Uitgebreid inwerkprogramma
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf kunt vinden in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1086

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Laatste van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.