ICT Support Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Kootwijkerbroek zoekt Greenmonkeys een ervaren ICT Support Engineer (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het aanbieden en ontwikkelen van bedrijfsspecifieke softwareoplossingen waarbij flexibiliteit en een goede samenwerking hoog in het vaandel staan. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ambitieuze ICT Support Engineer.

Over de functie

Hier ga je als ICT Support Engineer, na een gedegen inwerkperiode, aan de slag met het oplossen van functionele calamiteiten van jouw klanten. Als geen ander weet jij de software oplossingen zo optimaal mogelijk te gebruiken én te onderhouden. Met jouw onderzoekende aard en sterk analytisch vermogen inventariseer je de situatie en organiseer je de meest passende oplossing. Voor (complexe) vragen communiceer je met de ontwikkelaars en/of de andere consultants. Je bent  ook intern de sleutelfiguur voor het afhandelen van alle supportvragen.

Hier zoeken ze een leergierige, loyale en betrokken ICT Support Engineer die ervaring heeft met relevante systemen in de financiële sector. Iemand die de business requirements weet te vertalen naar werkbare oplossingen in SAP. Verder ben je proactief, altijd nieuwsgierig, daadkrachtig, creatief en flexibel.

Ga jij voor kwaliteit en een hoge klanttevredenheid? En kent SAP Business One geen geheimen voor jou? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO-4/HBO diploma met een sterk technisch accent
  • Affiniteit en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie
  • Communicatief sterk op alle niveaus binnen een organisatie
  • Oplossingsgerichte mindset, organisatietalent
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Diverse opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
  • Afwisselende en zelfstandige consultancy functie
  • Moderne werkplek in een dynamisch team van gedreven collega’s
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief

Als jij jezelf kunt gebruiken in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteer button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 990

Wat doen wij bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we zoveel plezier hebben gemaakt ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt komen dichterbij. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2-uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere baan), dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt net zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!