ICT Support Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Rosmalen zoekt Greenmonkeys B.V. een ambitieuze ICT Support Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze specialist in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan veiligheid en innovatie hoog in het vaandel. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ervaren en gemotiveerde ICT Support Engineer.

Over de functie

Hier ben je als ICT Support Engineer zowel remote als bij de klant op locatie bezig met het beheren en monitoren van de verschillende IT-omgevingen. Als gezicht van deze internationale organisatie weet jij op een verantwoordelijke en klantvriendelijke manier alle IT-issues op te lossen. Je werkzaamheden hierin zijn heel divers. Zo ga je onder andere proactief aan de slag met implementeren, serviceonderhoud en het maken van back-up procedures. Met jouw technische kennis en ervaring ben je mede verantwoordelijk voor een hoge kwaliteitsstandaard en daarmee een tevreden klant.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en vooruitstrevende ICT Support Engineer. Je bent ITIL-v2 of v3 gecertificeerd en hebt kennis van VEEAM en VMware én je bent bekend met het werken volgens de ISO27001 norm. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je sociaal en erg communicatief.

Wordt jij de nieuwe troubleshooter en tevens belangrijke spil voor dit bedrijf? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee

  • Minimaal een MBO-4 diploma met een sterk technisch accent
  • Ruime aantoonbare werkervaring als Systeembeheerder of Support Medewerker
  • Bekend met verschillende IT-infrastructuren en (draadloze) netwerken
  • Klant- en servicegericht
  • Hoge mate van zelfstandigheid en een flexibele instelling

Wat krijg je ervoor terug

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veelzijdige en uitdagende job met een reizend karakter
  • Inspirerend team van gedreven professionals in een dynamische werkomgeving
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
  • Reiskosten vergoeding en een aantrekkelijke bonusregeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1090

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.