ICT Support Engineer (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Drachten zoeken wij een ervaren ICT Support Engineer (m/v).

Over het bedrijf

Hier verbinden ze, middels speciaal ontwikkelde software, de eindgebruiker met het productieproces; met als doel het verkoop- en productieproces zo efficiënt mogelijk in te kunnen richten. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ICT Support Engineer.

Over de functie

Wil jij als ICT Support Engineer succesvolle organisaties helpen te focussen op hun core business? Als ICT Support Engineer help je je klanten telefonisch of digitaal bij de integratie van de aangeboden software in hun (pre)productieprocessen. Je gaat ze ondersteunen zodat ze meer kunnen bereiken met de juiste technologie. Verder zet je digitale dealer kanalen op, maak je engineering processen slimmer en ga je documentatie schrijven.

Hierin heb je een nauwe samenwerking met je collega’s uit het development team. Samen met hen ben je ook verantwoordelijk voor de support-content en het actualiseren en optimaliseren van de werkinstructies. Je bent betrokken, loyaal en hebt een groot oplossend vermogen waarbij je technische vaardigheden op de test worden gesteld.

Bezit jij een dosis engelengeduld en ben jij die nieuwsgierige en onderzoekende ICT Support Engineer? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt.

Wat breng je mee?

  • HBO/WO diploma werktuigbouwkunde of bedrijfskunde
  • Grote affiniteit met MS Exel, CAD, ERP of MS Power platform
  • Behulpzame,- klantvriendelijke- en flexibele instelling
  • Positieve mindset
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

  • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
  • Veelzijdige en verantwoordelijke groeifunctie bij een solide organisatie
  • Moderne werkplek
  • Werken in een team van gedreven professionals
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1025

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.