ICT Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een werkgever in Hillegom zoekt Greenmonkeys B.V. een ICT Support Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan kwaliteit en efficiency hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een gemotiveerde ICT Support Medewerker.

Over de functie

Hier vervul je als ICT Support Medewerker een belangrijke positie tussen de klanten en de verschillende teams binnen dit bedrijf. Na een gedegen inwerkperiode ga je aan de slag met eerste- en tweedelijns klantondersteuning. Ook het geven van gebruikerstrainingen, het implementeren van de software en het verzorgen van presentaties behoort in een later stadium tot jouw werkzaamheden. Als geen ander weet jij goed met mensen om te gaan en ben je in staat om een brug te slaan tussen de wensen van de klanten en de mogelijkheden van de aangeboden softwareproducten.

Hiervoor zoeken ze een nauwkeurige, geduldige en leergierige ICT Support Medewerker. Een starter of iemand die toe is aan zijn of haar tweede stap in de ICT Support wereld. Verder ben je hartelijk in je communicatie naar collega’s en uiteraard service- en klantgericht.

Help jij graag mensen en is het verlenen van service jouw passie? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze leuke ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee?

 • Minimaal een MBO-4 diploma met een sterk technisch accent
 • Sterke affiniteit met ICT
 • Proactieve houding; iemand die de regie kan nemen en prioriteiten kan stellen
 • Goede luisteraar met een groot probleemoplossend vermogen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug?

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Uitdagende functie met interessante doorgroeimogelijkheden
 • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Uitgebreid inwerkprogramma
 • Diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden
 • Moderne werkplek

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1183

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.