ICT Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Zwolle zoekt Greenmonkeys B.V. een ICT Servicedesk Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Dit bedrijf heeft een passie om complexe zaken eenvoudig te maken. Zij zorgen met hun producten voor een eenvoudigere en efficiëntere samenleving. De producten van deze opdrachtgever worden nationaal door heel veel mensen gebruikt en ook de internationale markt breidt nu enorm uit. Naast dit alles heeft dit bedrijf duurzaamheid, inzicht, betrouwbaarheid en innovatie hoog in het vaandel staan. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ICT Support Medewerker.

Over de functie

Je bent hier als ICT Servicedesk Medewerker het eerste aanspreekpunt voor je collega’s en daarnaast verantwoordelijk voor het aannemen, vastleggen en oplossen van vragen en incidenten. Je geeft hierbij ondersteuning aan collega’s en aan de eindgebruikers. Als ICT Servicedesk Medewerker zorg jij daarom dat de organisatie feilloos blijft draaien. Deze functie biedt vrijheid en flexibiliteit, maar er wordt ook veel zelfstandigheid van je verwacht. Je bent onderdeel van een ICT brede afdeling en komt te werken in een enthousiast team waarin de werksfeer informeel en professioneel is.

Hiervoor zoeken ze een betrokken en loyale ICT Servicedesk Medewerker. Iemand die accuraat en oplossingsgericht te werk gaat. 

Draag jij straks de verantwoordelijkheid over het verloop van meldingen binnen ICT? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan bij jou in de buurt!

Wat breng je mee?

  • Een MBO of HBO dilpoma met een sterk technisch accent
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Representatief
  • Klantgericht
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Wat krijg je ervoor terug

  • Een marktconform salaris
  • Goede secundaire voorwaarden
  • Werkplek bij een innovatief, duurzaam, gepassioneerd bedrijf
  • Gezellige collega’s en dito werksfeer
  • Diverse opleidingsmogelijkheden

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 209

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.