ICT Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een innovatieve opdrachtgever in Den Bosch zoeken wij een ambitieuze ICT Support Medewerker (m/v).

Over het bedrijf

Hier zijn ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke software producten. Hierbij staan veiligheid en innovatie hoog in het vaandel. In verband met groei van het bedrijf is er plaats voor een ICT Support Medewerker.

Over de functie

Als ICT Support Medewerker lever je gebruikersondersteuning voor iedereen binnen de betreffende organisatie met betrekking tot alle technische vraagstukken op het gebied van ICT. Je bent het communicatiekanaal van de gebruikers en hebt hierdoor een erg belangrijke rol in het oppikken van signalen voor efficiëntie en/of verbetering. Proactief ga je aan de slag met implementeren, serviceonderhoud en het maken van back-up procedures.

Hiervoor zoeken ze een betrokken, loyale en vooruitstrevende ICT Support Medewerker. Je bent ITIL-v2 of v3 gecertificeerd en hebt goede kennis van VEEAM en VMware. Verder ben je bekend met het werken volgens de ISO27001 norm. Je werkt nauwkeurig, zelfs onder hoge druk weet jij focus te houden.

Kom jij deze coördinerende rol tussen gebruikers, leveranciers en collega’s invullen? Laat het ons weten en we vertellen je graag meer over deze interessante ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

 • Minimaal een MBO-4 diploma met een sterk technisch accent
 • Ruime aantoonbare werkervaring als Systeembeheerder of Support Medewerker
 • Bekend met verschillende IT-infrastructuren en (draadloze) netwerken
 • Kunt goed prioriteiten stellen en overzicht houden over het geheel
 • Je denkt snel en kunt snel schakelen
 • Hoge mate van zelfstandigheid en een flexibele instelling

Wat krijg je ervoor terug

 • Passend salaris met een mooi arbeidsvoorwaardenpakket
 • Veelzijdige en uitdagende job met een reizend karakter
 • Inspirerend team van gedreven professionals in een dynamische werkomgeving
 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Reiskosten vergoeding en een aantrekkelijke bonusregeling

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze ICT baan in de buurt: stuur ons via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 1162

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want met minder reistijd zorgen je voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!

Vanwege COVID-19 worden interviews veelal virtueel afgenomen, of in overleg op locatie.