ICT Support Medewerker (m/v)

Introductie

Voor een opdrachtgever in Amerongen zoekt Greenmonkeys een ICT Support Medewerker (m/v).

(Unfortunately this client is looking for candidates fluent in Dutch)

Over het bedrijf

Gedreven door de nieuwste technologie zijn ze hier gespecialiseerd in het beheren, repareren en leveren van specifieke hard- en software binnen de dienstverlening. In verband met uitbreiding van het ICT team is er plaats voor een ICT Support Medewerker.

Over de functie

Als ICT Support Medewerker ben je het eerstelijns en/of tweedelijns aanspreekpunt voor vragen, incidenten, wensen en klachten van gebruikers van de diensten van deze opdrachtgever. Jouw verantwoordelijkheid is dat de klant zich geholpen voelt. Hiervoor ben je in staat gerichte vragen te stellen om zo problemen helder te krijgen en bewaak je de doorlooptijden van de tickets en zorg je voor een correcte afhandeling van telefoon en e-mail. Waar nodig zet je incidenten van hoge kwaliteit door naar je collega’s.

Binnen het team staat samenwerking hoog in het vaandel en is er veel ruimte voor initiatieven en eigen creativiteit. Er wordt als IT Support medewerker van je verwacht dat je altijd op de hoogte bent van relevante en nieuwe ontwikkelingen.

Ben jij de perfecte match voor deze uitdagende functie als ICT Support medewerker? Laat dan je gegevens bij Greenmonkeys achter en we helpen je graag aan deze leuke ICT baan in de buurt!

Wat breng je mee

  • MBO opleiding met relevante aantoonbare werkervaring in de ICT
  • Probleemoplossend en vasthoudend
  • Leergierig, betrokken en loyaal
  • Je bent klantgericht en een echte teamplayer 
  • Goede communicatieve vaardigheden

Wat krijg je ervoor terug

  • Uitdagende verantwoordelijke baan in een innovatief bedrijf
  • Een mooi en passend arbeidsvoorwaardenpakket
  • Ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Diverse doorgroeimogelijkheden met veel aandacht voor opleidingen en certificeringen

Als jij jezelf herkent in bovenstaand profiel solliciteer dan via de ‘solliciteren button’ en overtuig ons van jouw capaciteiten! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Of voor meer specifieke informatie over deze baan in de buurt: stuur Greenmonkeys via WhatsApp een berichtje, bel of mail ons!

Harry Voss
06 23465519
Referentienummer 310

Wat wij doen bij Greenmonkeys?

Personeel werven, al vijftien jaar. Voor kleine, middelgrote en grote bedrijven, door heel Nederland. In die vijftien jaar was geen dag hetzelfde en geen mens gelijk. En precies dat maakt dat we met zoveel plezier ons werk doen en zullen blijven doen.

Maar de laatste jaren zien we een grote toename in het aantal vacatures en dat geeft ons de mogelijkheid verder te kijken dan naar de inhoud van een baan alleen. De vraag naar een baan in de buurt neemt bijvoorbeeld toe, en ook daar willen we als Greenmonkeys aan meehelpen.

We zullen geleidelijk aan alle vacatures van Nederland op ons platform samenbrengen, zodat werkgever en werknemer elkaar bij ons kunnen vinden en die baan in de buurt steeds dichterbij komt. Nieuwe kansen, waarbij iedereen wint. Een baan in de buurt levert onmiddellijk belangrijke voordelen voor jou op. Want minder reistijd zorgt voor meer vrije tijd, minder files en minder CO2 uitstoot. Ons streven is helder: als je op zoek bent naar een (andere) baan, dan moet je die óók in de buurt kunnen vinden!

Dus: denk je wel eens aan ander werk of heb je een prima baan maar ben je elke dag uren onderweg? Ellenlange files, tochtige perrons of uitpuilende treinen? Stel je dan voor dat er bij jou in de buurt nét zo’n leuke baan is, of misschien wel een betere! Op onze website staat een groot aanbod vacatures door heel Nederland.

Last van het heen en weer? Go Greenmonkeys!

Ook voor sollicitatieadvies of inzicht in onze anonieme vacatures op onze website kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale baan!